U bent nu hier: Home / Wat / Human Resources

collectiefpensioenadvies loesje-pensioenHuman Resources

Collectief pensioen duurzaam inrichten

De pensioenregeling is de belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarde. En meestal de duurste. Daarom is het belangrijk om te bekijken of uw bedrijf de pensioenregeling heeft gekozen die het beste past of dat er betere en goedkopere alternatieven mogelijk zijn. Simmer helpt u graag om uw collectieve pensioenregeling duurzaam in te richten. Hierbij richten we ons op een optimale waardering door uw medewerkers, kostenbeheersing en een transparante verantwoording. Het spreekt voor zich dat Simmer u onafhankelijk en objectief pensioenadvies geeft.

Optimaliseren pensioenregeling

Simmer helpt u om uw pensioenregeling te waarderen en optimaliseren, draagvlak te vinden voor de noodzakelijke aanpassingen en kosten te berekenen. En uiteraard om een goede pensioenuitvoerder te vinden. Dat kan een klassieke pensioenverzekeraar zijn, een premiepensioeninstelling (PPI), een Algemeen Pensioenfonds (APF) of een bedrijfstakpensioenfonds. Maar wij kunnen ook een vergelijking doen tussen deze uitvoerders en een bedrijfstakpensioenfonds. Dit alles met het doel om een optimale pensioenuitvoerder te vinden, die goed communiceert en de beleggingsopbrengsten wil toetsen aan de ambities die zijn afgesproken.

Na het advies

En als het adviestraject is afgerond, helpt Simmer u graag om het pensioenbudget te bewaken, de pensioenuitvoering te controleren en de doelstellingen te evalueren.

Neem contact op

 

Sorry, u bent vergeten uw zoekterm op te geven